Vill du jobba hos oss som förskollärare?

Förskollärare sökes till vår unika förskola i karlstad

Vad roligt att du hittade till oss och är intresserad av ett stimulerande arbete på förskolan.

Vår Cosmos Montessoriförskola är en fristående förskola på Herrhagen i Karlstad sedan 1996.
Vår verksamhet bedrivs i en hemlik miljö i en villa med trädgårdstomt, med en lekpark som granne.
Vi lägger mycket fokus på barnet i centrum, bra kost- vi är en sockerfri förskola, samt en lugn miljö och stimulerande miljö, för både små och stora. Förskolan är uppdelad på två avdelningar, 1-3 år samt 3-6 år. Eftersom Cosmos är en fristående förskola har du stor möjlighet till påverkan samt korta beslutsvägar.

Vi jobbar mycket med barns inflytande därför har vi Cosmos barnråd där barnen har möjlighet att påverka sin vardag på förskolan. Vi utgår ifrån små grupper och följer barnens intresse i lärande. Medforskande pedagoger tycker vi är ett härligt inslag, där du som pedagog inte behöver ha alla svar utan kan lära dig tillsammans med barnen när deras frågor är stora och djupa. Vi har även barnyoga på förskolan, där du som pedagog har möjlighet att gå en barnyogautbildning, om intresse finns.

Marianne, hos oss, ska gå i pension efter 21 år på Cosmos och därför finns nu möjlighet till en fast tjänst på vår förskola.
Vi söker dig som är leg. förskollärare gärna med intresse för Montessoripedagogik. Vi vill att du har ett stort engagemang för barns utveckling och lärande och vill jobba i en inspirerande miljö. Vi värdesätter att du har en glad och positiv livssyn och uppfattas som en lugn person och tycker om att ta initiativ och ansvar. Ett plus är om du gillar att vi har en lite engelsk profil, men är inget krav att du ska prata engelska. Vi ser att du i din roll som pedagog är engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad där du kan planera ditt arbete. Vi erbjuder veckovis reflektionstid på avdelningen samt planeringstid i och utanför veckoschemat.


KRAV: Leg. förskollärare alternativt Montessoripedagog.
FÖRMÅNER: Planeringstid, friskvård, pedagogiska måltider, flexibilitet och bra arbetstider.
TJÄNSTEN: 100 % tillsvidare med start 2019-01-07
LÖN: Månadslön
KOLLEKTIVAVTAL: KFO
ANSÖKAN: Välkommen med din ansökan till monique@cosmoskids.nu
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 20 september 2018

Innan du börjar din anställning hos oss skall giltigt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.