Vill du jobba hos oss på Cosmos?

Pedagog sökes till vår unika förskola i karlstad

Vad roligt att du hittade till oss och är intresserad av ett stimulerande arbete på förskolan.

Vår Cosmos Montessoriförskola är en fristående förskola på Herrhagen i Karlstad sedan 1996.
Vår verksamhet bedrivs i en hemlik miljö i en villa med trädgårdstomt, med en lekpark som granne.
Vi lägger mycket fokus på barnet i centrum, bra kost- vi är en sockerfri förskola, samt en lugn och stimulerande miljö, för både små och stora. Förskolan är uppdelad på två avdelningar, 1-3 år samt 3-6 år. Eftersom Cosmos är en fristående förskola har du stor möjlighet till påverkan samt korta beslutsvägar.

På Cosmos jobba vi mycket med barns inflytande därför har vi bla. Cosmos barnråd där barnen har möjlighet att påverka sin vardag på förskolan. I vår verksamhet utgår vi ifrån små grupper och följer barnens intresse i lärande. Medforskande pedagoger tycker vi är ett härligt inslag, där du som pedagog inte behöver ha alla svar utan kan lära dig tillsammans med barnen när deras frågor är stora och djupa. Vi har även barnyoga på förskolan, där du som pedagog har möjlighet att gå en barnyogautbildning, om intresse finns.

En av våra pedagoger går på gravledighet, därför finns nu möjlighet till en vikarietjänst på vår förskola på 100% från 7 januari 2020 fram till tidigast mars 2021, med ev. möjlighet till förlängning.
Vi söker dig som är leg. förskollärare eller barnskötare gärna med intresse för Montessoripedagogik. Vi vill att du har ett stort engagemang för barns utveckling och lärande och vill jobba i en inspirerande miljö. Vi värdesätter att du har en glad och positiv livssyn och uppfattas som en lugn person och tycker om att ta initiativ och ansvar. Ett plus är om du gillar att vi har en liten engelsk profil, men är inget krav att du ska prata engelska. Vi ser att du i din roll som pedagog är engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad där du kan planera ditt arbete. Vi erbjuder veckovis reflektionstid på avdelningen samt planeringstid i och utanför veckoschemat.


KRAV: Leg. förskollärare, barnskötare och/eller Montessoripedagog.
FÖRMÅNER: Planeringstid, friskvård, pedagogiska måltider, flexibilitet och bra arbetstider.
TJÄNSTEN: 100 % vikariat med start 2020-01-27
LÖN: Månadslön
KOLLEKTIVAVTAL: KFO
ANSÖKAN: Välkommen med din ansökan till monique@cosmoskids.nu
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 15 december2018

Tänk på att innan du börjar din anställning hos oss skall giltigt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, detta utifrån svensk lagstiftning.