Våren hos de små...

loading...

Mycket händer hos de små barnen under våra dagar.
Massor av bus och lek, skapande, dans till Pippimusik, det bjuds på kaffe i hemleksvrån, det klättras i trappan och tittas på tågen, byggs med lekjärnvägen, körs med bilar, läses böcker, grävs i sandlådan, körs med dockvagnar... Ja listan kan göras lång...

Ju äldre barnen blir desto mer av deras tid går åt till att leka med en kompis, att börja få samspelet att funka. Tänk om jag kunde göra en ljudupptagning med några juveler som leker att de t ex går och jobbar, fikar, hämtar barn osv... De är så underbara att höra, speciellt som man hör hur språket utvecklas genom och i leken...

Tack för förtroendet att få rå om och njuta av (men också vägleda och utmana i sin utveckling & sitt lärande!!) era godingar dagarna i ända - stora som små - lika härliga!!!
Världens goaste!! =)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln