Ibland blir det inte som man tänkt...

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Nä, ibland blir det bättre!!! =)

Jag hade en plan för vår samling. Men barnen började gå på linjen med så stort fokus å stor glädje att jag inte ville avbryta... Det var alldeles tyst långa stunder då barnen hade fullt upp med att balansera ärtpåsen på huvudet eller bära klockan så den inte gav ett enda litet ljud ifrån sig...
Musiken var långa stunder det enda som hördes... Å, vilken fin musik!! sa barnen.

Sedan hann vi almanackan å konstaterade att det var en rund ring på en av lapparna. Varför då? Jo, för den dagen var det fullmåne. Detta hade ju barnen konstaterat när de kom på morgonen - Att månen var stor å rund idag...

Härliga, underbara barn!!!! =)

Etiketter: samlingar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln